Zdravljenje ženske esence

Vračanje nazaj v žensko moč

 

 

 

Si naveličana tega, da si kot ženska nenehno postavljena v slabši položaj? Si naveličana tega, da se moraš nenehno dokazovati in tekmovati z moškimi? Si naveličana tega, da ne moreš zares živeti sebe? Si želiš biti popolnoma prisotna v svojem telesu? Si želiš čutiti svojo žensko esenco in uživati v tem, da si ženska? Si želiš neobremenjene povezanosti z drugimi ženskami? Si želiš, da se vsaj za nekaj trenutkov spočiješ od zunanjega sveta? Si želiš spoznati sebe in živeti žensko ki se skriva v tebi?

Vabljena v ženski krog, kjer boš ponovno začutila da je vredno biti ženska.

Zdravljenje ženske esence

Ženska je pomembna v tem svetu! Pa ne zato, da bi premagala moškega, da bi bila boljša od moškega. Ženska je pomembna ker je prinašalka svetlobe, ljubezni, mehkobe. Je negovalka, zdravilka in prinašalka življenja. In skupaj z moškim ustvari ravnovesje.

Današnji čas tako kot že desetletja poprej je krut do ženske. In ženske se nezavedno že od malih nog spreminjamo v moške, a ob tem izgubljamo svojo esenco. Tisti žar v sebi ki nas dela drugačne, ki nas dela mehke, ljubeče, zadovoljne.  Velikokrat se znajdemo  v precepu med tem kar čutimo in tem kar okolica pričakuje od nas. In nekje globoko v svoji duši velikokrat čutimo, da nas je sram tega da smo ženske, da bi naše življenje bilo veliko lažje če bi se rodile v moškem telesu. Skrivamo svojo divjo ženskost in dovolimo da nas oblikujejo merila drugih.

Ženski krog Zdravljenja ženske esence je ustvarjen z namenom, da ženske ponovno prepoznamo svojo vrednost, sprejmemo svojo nežno in hkrati divjo žensko esenco, ter zgradimo svojo celovitost. Srečanja potekajo vsako prazno in polno luno, ker smo ženske bitja cikličnosti in tesno povezane z luninimi cikli. Vsako srečanje je namenjeno stiku z žensko esenco, boginjo znotraj nas in zdravljenju ranjenih aspektov ženskosti. Skozi meditacijo raziskujemo in zdravimo svoja prejšnja življenja, zgodbe naših prednic in svojo lastno zgodbo biti ženska. Odkrivamo svojo edinstveno žensko esenco, ter namen zakaj smo se rodile v tem času.

Srečanja potekajo vsako prazno in polno luno. Točne datume najdeš pod dogodki. 

Prispevek za posamično srečanje: 20€

Vabljena da se pridružiš v zdravilnem ženskem krogu tako, da mi pošlješ svojo prijavo v obrazcu spodaj ali pa mi pišeš na info@teia.si

Pošlijte svojo prijavo