Teja Kraner

Intuitivni medij

 

 

 

Sem Teja mlado dekle, ki se je duhovne plati življenja začela zavedati že v otroštvu. Kot duhovno prebujena in zelo senzitivna sem se že v otroštvu zavedala, da ni naključje, da sem se znašla na tem planetu in v tem življenju. Spremljali so me močni spomini o drugačnosti življenja in o tem, da je moja naloga v tem življenju veliko večja, kot ta, ki mi jo je kazal zunanji svet. Spomini na življenje pred tem življenjem so me vodili in me vodijo še danes. Čeprav sem se rodila v okolje, kjer sta bila moja senzitivnost in drugačen pogled na svet nenehno na preizkušnji je moja močna volja, pogum in vztrajnost premagala bridkosti, katere mi je prinašalo življenje. Življenje me je preizkušalo na različne načine, nenadne izgube in smrti pa so me spremenile za vedno.

Projekt Teia

Svoje znanje, izkušnje in uvide sem združila pod imenom Teia. Teia izhaja iz grškega imena Theia in pomeni dana ob Boga, boginja, torej božji dar. Projekt Teia, ki se je rodil je tako božji dar, katerega vizija je skozi osebno in duhovno rast zdraviti planet, prebujati ljudi in sidrati nove koncepte življenja.

Moja vizija je prebujati ljudi, jih voditi nazaj  do svoje resnične izvorne esence in tako ustvarjati lepši svet.

 

Avtorski programi in svetovanja

Pri svojem delu največjo pozornost posvečam žalujočim in ljudem, ki iščejo pot nazaj do sebe in svoje resnične duhovne narave. Z močno intuicijo, sočutjem in izredno izostrenim čutom za zdravljenje na lahkoten način vodim ljudi, da se soočijo s svojimi iluzijami in ranjenimi deli.

Na podlagi svojih življenjskih izkušenj sem razvila avtorski program:

  • Program ob izgubi ljubljenje osebe

V okviru izobraževanj pa izvajam tudi meditacije, pogovorne delavnice in individualne terapije.

 

 

Kontakt

Teja Kraner

Tel.: +386 40 782 959 (sms)

Email: info@teia.si

Pošlijte svojo prijavo